Myloveformacarons!

 Macarons en koekjes met liefde gebakken!


Workshops:

Ik werk met maximum 2 personen, dit omdat je alles van het begin tot einde zelf doet.  We beginnen met een woordje uitleg en dan gaan we aan de slag!  Een workshop duurt ongeveer 3u en is incl. drankjes, een hoop gezelligheid, een kleine attentie en een macaron proevertje!  Je neemt natuurlijk je zelfgemaakte macarons mee naar huis! Je kan je alleen aanmelden voor een workshop, je hoeft dus niet met 2 te zijn ;)

Basis workshop macarons:

Hier ga je aan de slag met de gewone ronde macarons, we maken het macaronbeslag en focussen ons vooral op het spuiten van mooie ronde macarons.  Dit is de workshop voor beginners.
Prijs is 70 euro per persoon.

Simpele macaron figuurtjes:

Heb je al enige ervaring met macarons en wil je graag aan de slag met de figuurtjes dan is deze workshop voor jou.  We leren vanuit een rondje figuurtjes maken, dit kan gaan van een beertje, unicorn, kikker, panda, noem maar op of je kan ook flamingo's maken, hartjes, cactus, ijsjes...
Prijs is 75 euro per persoon.

Macaron taartjes:

Tijdens deze workshop maak je zelf je cijfer macaron, eenhoorn macaron, cactus macaron, zeemeerminstaart, hartje,... en die werken we af met allerlei lekkers en kleine macarons. Geef zeker je voorkeur door, welk taartje je graag zou maken en in welke kleur en smaak.  Dan haal ik alles in huis om er een mooi geheel van te maken!
Prijs 90 euro per persoon. Je kan deze workshop ook volgen als beginner.
Stuur via het contactformulier welke dag je kan komen en ik stuur je alle gegevens door.  Wees er snel bij want de plaatsjes zijn beperkt!